Magunkról

Köszönti Önt a Mediq Direkt Kft!

Cégünk története

A Mediq Direkt Kft. anyavállalata a Mediq N.V.(OPG ) nemzetközi cég, amelynek székhelye a hollandiai Utrechtben található. A vállalat 1899 óta aktív résztvevője a betegellátásnak. A Mediq N.V. leányvállalatai számos Európai Uniós országban és az USA-ban is jelen vannak, 14 országban segíti a betegek gyógyulását szolgáltatásaival és termékeivel. Cégcsoport mintegy 4 000 elkötelezett alkalmazottat foglalkoztat szerte a világon.

Saját márkaneveink 6 termékcsoportban vannak jelen, több mint 2000 termékkel. Amelyek magukban foglalják a modern kötszerek széles választékát az inkontinencia ápolására szolgáló segédeszközöket, diabétesz ellátására kifejlesztett diagnosztikus és terápiás eszközöket, higiéniai és személyi védő eszközöket. Termékek gyártása és minősége megfelel az Orvostechnikai Eszközökről szóló 93/42/ EGK. irányelveinek.

A vállalatcsoport az országok igényei szerint, különböző módokon a helyi elvárásoknak megfelelően szolgálja ki az ellátást igénybevevőket. Dinamikusan fejlődő szolgáltatást biztosít az otthonukban ellátásban részesülő pácienseknek, naponta több millió beteget lát el világszerte.

A Mediq név világszerte egyenlő egy kifejezéssel „társ az egészséggondozásban” a Mediq N.V. tevékenységét Magyarországon Mediq Direkt Kft. néven folytatja. Megbízható társak vagyunk az egészséggondozásban és a betegellátásban Magyarországon is.

Az öregedő társadalom és a növekvő krónikus betegségben szenvedők száma fokozott figyelmet és igényt támaszt a lehető legjobb megoldások iránt. Kifejezett hangsúlyt fektetve a felhasználók gyógyászati segédeszköz boltokon keresztül történő otthoni ellátására. Kiegyensúlyozott működésünk segítségével és az ellátottak igényeinek fokozott figyelembevételével hozzájárulunk az életminőségük javulásához.

E mellett aktívan részt vállalunk a felhasználók indirekt ellátásában az egészségügyi intézmények kiszolgálásával.
Szolgáltatásaink az egészségügy minden területére kiterjednek:

- járó beteg szakellátás
- háziorvosi alapellátás
- szociális intézmények
- otthonápolási szolgálatok
- gyógyszertári nagykereskedések
- gyógyászati segédeszközboltok

Mediq Direkt Kft.  MSZ EN ISO 9001 : 2015 minősítéssel rendelkezik, tanúsítvány száma: 178096. ( certifikáció )
A teljes körű minőségbiztosítás kiterjed a szolgáltatások folyamataira  és a  termékek minőségére, garantálva a kiváló minőség folyamatos biztonságát.

Társadalmi felelősség vállalási stratégiánk fő elemei termékeink és szolgáltatásaink magas színvonala. Egyaránt figyelmet fordítunk partnereink és munkatársaink elégedettségére. Környezettudatosan alakítjuk ki termékeink csomagolását és a kiszolgálási folyamatainkat. Fokozott figyelmet fordítunk a fiatal krónikus betegek körében a megelőzési protokollok ismertetésére és azok  alkalmazásának fontosságára.

Mediq Direkt Kft. szerepe a mai Magyar egészségügyben:

- A sebkezelés minden területén az aktuális szakmai ismereteket és kezelési protokollokat adjuk át a felhasználóknak.

- Minőségi betegellátási stratégiánk alappillérei: a kiváló minőségű termékeink gyors elérhetőségének biztosítása a minden szakellátási területen, valamint a betegközpontú szaktanácsadás a szakmai protokollok alapján. Ezen munkafolyamatok ötvözete garancia a betegek jó közérzetének, gyógyulásának elősegítésére. A beteggel és a szakdolgozókkal kialakított megfelelő együttműködés, kapcsolattartás, a beteg gyógyulásba vetett hitének megtartása, mindenkor segíti a gyorsabb gyógyulást.

- A modern sebkezelés területén szakértői feladatunknak tekintjük a sebkezeléssel kapcsolatos  legújabb információk és  tapasztalatok  átadását az egészségügyi szakellátási területeken dolgozók részére különböző oktatási platformokon.

A sebkezeléshez kapcsolódóan Magyarország területén 19 NEAK által nem finanszírozott regionális Sebkezelési és ápolási Centrummal állunk a szolgáltatást igénybe vevők rendelkezésére. www.sebapolas.hu

Tudjon meg többet rólunk!