Kliniderm Film
Kliniderm Film
Gyártó

Kliniderm Film

Útmutató / alkalmazás

A Kliniderm Film egy sebfólia, mely különösen elsőfokú égési sérülések, donorhelyek és felfekvések kezelésére, illetve ezek megelőzésére szolgál. Alkalmas műtét utáni sebek, horzsolások fedésére, infúziós branülök, kanülök rögzítésére. Alkalmazható másodlagos kötszerként sebfedésre.

Termékinformáció

A Kliniderm Film egy steril, átlátszó poliuretán filmkötszer, mely egy poliakril ragasztófelülettel van ellátva. Szemipermeábilis, azaz a vízgőzt és az oxigént átengedi, a mikroorganizmusok számára azonban átjárhatatlan. A Kliniderm Film megőrzi a nedves sebkörnyezetet és ezáltal kedvező hatással bír a természetes gyógyulási folyamatokra. Az áttetsző filmen keresztül jól követhető a gyógyulás folyamata. Körberajzolható a seb, így méretének változása is megfigyelhető.

Figyelmeztetés

A Kliniderm Film nem használható harmadfokú égési sebek és mély, üreges sebek fedésére önállóan elsődleges kötszerként. Fertőzésre és gyulladásra utaló jelek (genny, melegség, lobos felület, duzzanat) esetén kérje orvosa segítségét, mielőtt a Kliniderm Film-et használná.

TermékkódMéretKarton / doboz / db
Kliniderm Film  
   204 174 402     6 x  7 cm45 x (10 x 1 db)
   204 174 403   10 x 12 cm28 x (10 x 1 db)
   204 174 603   15 x 20 cm14 x (10 x 1 db)

További termékeink

Válasszon kategóriát!