Kórházi konfekció
Kórházi konfekció
Gyártó

Kórházi konfekció

Bevezető

A Hepatitis, Aids, MRSA  és más regisztrált kórházi fertőzések számának növekedése rendkívül fontossá tette a megfelelő egyszer használatos védőruházat használatát a szakdolgozók körében. A mindennapokban alkalmazott ápolási feladatoknál és a diagnosztikus vizsgálatoknál a "KLINION Protection" a védőruházat széles skálájával maximális biztonságot nyújt az ápolónők, orvosok és a betegek számára.

Egyszer használatos műtéti sapka

A "KLINION Protection" egyszer használatos műtéti sapka teljesen fedi a hajat, és meggátolja a hajszálak és a bőr hámrétegének lehullását. Nem szőtt textiliából készült, körgumis kialakítású harmonikaszerűen hajtogatott, légáteresztő, 53 cm átmérőjű, fehér, kék és zöld színben rendelhető.

KódSzínDarab / dobozKarton kiszerelés
522 330zöld100 db10 x 100 db

Egyszer használatos (sebészeti) szájmaszk

A "KLINION Protection" egyszer használatos sebészeti szájmaszk egyaránt védi a felhasználót és környezetét a kontaminációtól.

Nem szőtt, háromrétegű, zöld színű, orrmerevítővel és baktériumszűrővel ellátott, megkötős kialakítású sebészeti szájmaszk.

KódAnyagDarab / dobozNagy kiszerelés
522 410Nem szőtt50 db40 x 50 db

Látogatókabát

A "KLINION Protection" egyszer használatos látogatókabát védi a betegeket a látogatók által bevihető fertőzésekkel szemben. Első változata  nem szőtt  kék textíliából készül, míg a  második változata a nem szőtt sárga textília-polietilénnel kombinált alapanyagából készül. Ezen rétegek összessége biztosítja a vízhatlan változatát a köpenyek.  Nyak és derék résznél megkötős kialakítású, csuklónál gumival ellátva. Kék és sárga színben rendelhető, polietilén védőréteggel vagy anélkül.

KódSzínAnyag Darab / csomagKarton kiszerelés
522 240sárganem szőtt, PE védőréteg, M méret1 db50 x 1 db
522 250sárganem szőtt, PE védőréteg, L méret1 db50 x 1 db

Polietilén védőkötény

A "KLINION Protection" műanyag kötény védi a ruházatot a folyadék cseppektől és egyéb szennyeződéstől. Polietilénből készült, fehér színű és bordázott felületű. Nyakrésze körben kivágott, hátul megkötős kialakítású. Hosszúsága szerint három különböző méretben kerül forgalomba: 110 cm, 125cm, 165cm.

KódMéretSzínCsomagolásKarton kiszerelés
522 110110 cmfehér100 db10 x 100 db
522 130125 cmfehér100 db10 x 100 db

Egyszer használatos cipővédő

A "KLINION Protection" egyszer használatos cipővédő  védelmet nyújt az egészségügyi ellátó területeken. Megakadályozza a szennyeződések és kórokozók lábon történő bevitelét az egyes osztályokra.

Polietilén, kék, gumírozott, vízhatlan, bordázott alapanyag kialakítással a csúszás megelőzésére

KódAnyagSzínCsomagolásKarton kiszerelés
522 610Polietilénkék100 db20 x 100 db

További termékeink

Válasszon kategóriát!